Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ανοικτές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνει και φέτος το ΚΕ.Θ.Ε.Α. «Αριάδνη», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου 2012), στο Ηράκλειο, τα Χανιά, τον Άγιο Νικόλαο, τη Σητεία και την Ιεράπετρα.

Με κεντρικό μήνυμα «Χρέος μας… η ζωή» η φετινή εκστρατεία θα επιχειρήσει να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαρτημένοι, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, να αναδείξει την επιτακτική ανάγκη για κοινωνική επανένταξη, αλλά και να ενημερώσει τους χρήστες και τις οικογένειές τους για τα σημεία επαφής με τις δομές του ΚΕ.Θ.Ε.Α. «Αριάδνη».

Εκτός από συναυλίες, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, στις δράσεις των δομών του ΚΕ.Θ.Ε.Α. «Αριάδνη» περιλαμβάνονται και ενέργειες ενημέρωσης μέσω διανομής ενημερωτικού υλικού σε δημόσιους χώρους και από πόρτα σε πόρτα σε διάφορες πόλεις, όπως και συνεργασίες με τοπικά Μ.Μ.Ε., για την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη γνωστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων, μέλη του  «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου», θα παραβρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2012, 18:00 – 21:00, για να ενημερώσουν τον κόσμο για τις δράσεις και τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης. Κάθε προσφορά σε φάρμακα ή/και χρήματα συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη αυτής της προσπάθειας.  

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του ΚΕ.Θ.Ε.Α. «Αριάδνη», κλικ εδώ:

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης