Έκκληση βοήθειας

Αγαπητοί μας φίλοι,

Για μια ακόμα φορά παίρνουμε το θάρρος να σας απευθύνουμε μια νέα επιστολή για τη δράση που έχουμε αναλάβει ως Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου, σχετικά με την αγορά και τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος σε ανασφάλιστο και άπορο κωφό παιδί, που εξυπηρετείται από το Ιατρείο μας. Η παρούσα επιστολή αφορά αφενός την ενημέρωσή σας για τη πορεία της δράσης και αφετέρου την έκφραση χαράς και ικανοποίησης από την πλευρά μας για την έως σήμερα συγκινητική προσφορά και συμπαράστασή σας στο συγκεκριμένο παιδί.

Μέχρι στιγμής το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τις προσφορές σας για την αγορά του κοχλιακού εμφυτεύματος φτάνει τις 13.000 ευρώ, ποσό εξαιρετικά σημαντικό, δεδομένου των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Χάρη στη δική σας άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας αγοράστηκαν τα περισσότερα κουπόνια που είχαμε εκδώσει γι’ αυτόν το σκοπό, καθώς επίσης προστέθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο λογαριασμού του κοχλιακού. Η αγορά του ωστόσο κοστίζει 20.000 ευρώ και δυστυχώς απέχουμε ακόμα από τη συγκέντρωση αυτού του ποσού. Καλούμαστε λοιπόν να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, ούτως ώστε να τοποθετηθεί το συντομότερο δυνατό το κοχλιακό εμφύτευμα στο παιδί, καθώς ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι σύμμαχός μας.

Ακόμα κι αν δε μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά τη δράση μας, βοηθήστε στη διάδοσή της, καθώς κάποιος άλλος σίγουρα θα μπορεί!

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2012 και μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει πάνω από 2.500 απόρους και ανασφάλιστους κατοίκους. Λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές, μέλη ή φίλους του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που προσφέρουν με ανθρωπιά και αλληλεγγύη τις υπηρεσίες τους στις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, χωρίς καμία οικονομική, πολιτική, κομματική ή οποιαδήποτε άλλη δέσμευση, κατεύθυνση, εποπτεία ή υστεροβουλία.

Για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, εκτός από τη διάδοση της δράσης μας, ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα μπλοκάκια με κουπόνια (2 ευρώ ανά κουπόνι).
Επιπλέον, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να καταθέσει ακόμα κι ένα μικρό ποσό στο λογαριασμό του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης, με την ένδειξη «κοχλιακό εμφύτευμα».
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: DE 1121862-5 IBAN GR81 0870 0970 0000 0001 1218 625

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
Φανή Τσεκουρά, παιδίατρος – αναπτυξιολόγος, τηλ.: 6979.971.390
Κατερίνα Θεοδωράκη, παιδοψυχίατρος, τηλ.: 6974.732.273
Λιάννα Μαυρομάτη, γραμματεία ιατρείων, τηλ.: 6996.612.001,
καθώς και στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης: 2813.008.525 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00-12:00) και στο e-mail: koinoniaher@gmail.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με αλληλεγγύη,
Τα μέλη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης