Δελτίου τύπου για την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από την 7η ΥΠΕ Ηρακλείου και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου  ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση τοποθέτησης κοχλιακού εμφυτεύματος στο ανασφάλιστο μικρό παιδί που πάσχει από νεθροαισθητήρια βαρηκοΐα. 

Το θέμα με το πρόβλημα της υγείας του μικρού παιδιού είχε αναδείξει το Κοινωνικό Ιατρείο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου με δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ, αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και εκδηλώσεις, που επέτρεψαν τη συγκέντρωση ενός ποσού, με αρχικό σκοπό να καλυφθεί το κόστος του κοχλιακού εμφυτεύματος.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους συμπολίτες μας μετά το κάλεσμα του Κοινωνικού Ιατρείου, θα χρησιμοποιηθούν για όλες τις απαραίτητες θεραπευτικές ανάγκες αποκατάστασης της ομιλίας του μικρού ασθενή, με συνεδρίες λογοθεραπείας και ειδικά μαθήματα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για βοήθεια προς το συμπολίτη μας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την πλήρη ενημέρωσή σας σχετικά με τον τρόπο που διατίθενται οι δωρεές σας

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου
Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης