Επαναλειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης 4.6.2019

Αγαπητοί φίλοι,

Έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εκ νέου λειτουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης || Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.

Μπορείτε πλέον να επικοινωνείτε μαζί μας για ραντεβού στο ίδιο τηλέφωνο, 2813008525, από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή, 10:00 – 12:00 και κάθε Τετάρτη απόγευμα, 18:00 – 20:00.

Οι συνεχείς προσπάθειες και εκκλήσεις μας για ανεύρεση χώρου υποστηρίχθηκαν για μια ακόμα φορά από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το οποίο μας παραχώρησε νέο χώρο, πλησίον στα παλιά του κτήρια.

Και όπως πάντα, όλοι μαζί, σε κάθε μας μεγάλη ή μικρή προσπάθεια για το υψηλότερο και το ανέφικτο, καταφέραμε να μεταφερθούμε στο νέο αυτό χώρο, με στόχο την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όσους η πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας δεν επαρκεί για να καλύψουν τα έξοδα της ιατρικής τους περίθαλψης.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι πίστεψαν, στήριξαν και ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Γιατί η Αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος!

Τα μέλη του ΔΙ.ΚΑ.Λ.

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης